For undervisere

For undervisere

Velkommen til Knowledge Hub Zealand Skoletjeneste!
Herunder kan du læse mere om Skoletjenesten, finde kommende arrangementer, det nyeste årskatalog, din skoles naturfagspakke samt en introduktion til Meebook.

Knowledge Hub Zealand Skoletjeneste

Biotekbyen Kalundborg er på en stormende vækstrejse som bl.a. indbefatter en udvikling af byen som uddannelses- og innovationsby i et tæt samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv og myndigheder. Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse samarbejder med Knowledge Hub Zealand om driften af Skoletjenesten i Kalundborg Kommune.

Knowledge Hub Zealand Skoletjeneste blev officielt lanceret den 1. september 2020, og på bare ét år er det lykkedes at understøtte og styrke STEM-fødekæden (Science, Technology, Engineering og Mathematics) i byen gennem udvikling af over 200 målrettede forløb til skoler og virksomheder.

Two,Students,In,After,School,Computer,Coding,Class,Building

Formålet med Knowledge Hub Zealand Skoletjeneste er at:

  • Styrke samarbejdet mellem forskellige eksterne læringsmiljøer og Kalundborg Kommunes skoler
  • Styrke og understøtte eksterne læringsmiljøers tilbud og øge anvendelsen af dem i Kalundborg Kommunes skoler
  • Udbyde anderledes og innovative læringsaktiviteter, som inddrager nyeste viden og materiel.
  • Understøtte og bidrage til stærk faglighed og kvalitet i skolernes arbejde med STEM, innovation, entreprenørskab og praksisfaglighed.
  • Styrke hele den lokale fødekæde indenfor STEM.
khz-skoletjeneste

Årskatalog med lokale og nationale læringstilbud

Knowledge Hub Zealand Skoletjeneste udgiver hvert år et katalog, hvori lokale og nationale læringstilbud til elever fra 0.-10. klasse fremgår. Derudover indeholder kataloget en oversigt over arrangementer og kurser for lærere og skoleledelse. De lokale læringstilbud består af samarbejder med virksomheder og uddannelsesinstitutioner samt events og konkurrencer, der afholdes i kommunen.

På baggrund af årskataloget designer Knowledge Hub Zealand Skoletjeneste en individuelt tilpasset naturfagspakke med aktiviteter til hver skole.

Kataloget udgives årligt i første kvartal af kalenderåret for at imødekomme skolernes planlægning af det kommende skoleår.

Årskatalog 2023 – 2024

Naturfagspakker

BUERUP SKOLE

FIRHØJSKOLEN

GØRLEV SKOLE

HVIDEBÆKSKOLEN

HØNG SKOLE

KATHØJ-SVALLERUP SKOLE

KIRKE-HELSINGE SKOLE

LØVE-ØRSLEV SKOLE

NYRUPSKOLEN

RAKLEV SKOLE

RYNKEVANGSKOLEN

RØRBY SKOLE

SEJERØ SKOLE

SKOLEN PÅ HERREDSÅSEN

SVEBØLLE SKOLE

TØMMERUP SKOLE

ÅRBY SKOLE

KHZ SKOLETJENESTEN – ÅRSKATALOG 2022 – 2023