Videregående uddannelse

Videregående uddannelse

Knowledge Hub Zealand arbejder for at skabe et uddannelsesmæssigt fyrtårn i Region Sjælland med epicenter i Kalundborg for at sikre den kvalificerede arbejdskraft, som Skandinaviens største biotekklynge har behov for.

Vi arbejder målrettet med at tiltrække og understøtte erhvervsrelevant videregående uddannelse i Region Sjælland. Det gør vi, fordi placeringen af relevante videregående uddannelser er af særdeles stor betydning i forhold til at tiltrække og fastholde den kvalificerede arbejdskraft, som farma-, biotek- og procesindustrien har brug for.

Uddannelsesaktører, som vi arbejder sammen med omkring etablering af nye uddannelsesudbud i Kalundborg, inkluderer

Københavns Universitet

Danmarks Tekniske Universitet

Maskinmesterskolen i København

Det Kongelige Akademi

Professionshøjskolen Absalon

 

partnerskab_Helix_lab

Do you want to solve the challenges of tomorrow?

I Kalundborg gør vi netop det. Bæredygtige løsninger og cirkulær økonomi er omdrejningspunkter i vores samfund, og vi udbyder nogle af de bedste uddannelser inden for naturvidenskab og ingeniørvidenskab, der gør dig i stand til at antænde den grønne omstilling hos os.

Se videoen for at lære mere om ”Kalundborg-måden” at arbejde på, og hvorfor det er et unikt sted at studere og arbejde.

Videoen udtrykker synspunkter fra Absalon-studerende Khizra Ibrar, tidligere Helix Lab-stipendiat nu NNE-medarbejder Alonso Malacara Becerra, administrerende direktør for Kalundborg Utility Hans-Martin Friis Møller og sekretariatschef i Kalundborg Symbiose Lisbeth Randers.

Afspil video