Workshop for fødevareproducenter den 29. februar

Tilmelding til workshoppen er gratis, og der er begrænset antal pladser.

Del dette indlæg

Hvordan ser fremtiden ud for lokale fødevareproducenter?

Forbrugerne er – så småt – ved at ændre mad- og indkøbsvaner, så de jagter lokalt producerede fødevarer.

Men hvad sker der på de lidt større linjer – og kan branchen selv gøre noget for at påvirke forbruget?

Er du fødevareproducent og klar på næste skridt for din forretning?

Så kom til workshop i Roskilde, hvor Jesper Zeihlund fra Local Food Mind og andre spændende oplægsholdere kommer med bud på kommende trends i fødevare- og biotekindustrien.

 
Tilmeld dig workshoppen: https://ehsj.nemtilmeld.dk/471/ 

Tilmelding er GRATIS, og der er begrænset antal pladser

 

6 gode grunde til at deltage

  • Trendspotting og innovation: Hør andre fra branchen og få indblik i de seneste trends og innovative løsninger indenfor fødevare og koblinger til biotek
  • Bæredygtighed: Hør, hvordan ESG-principper kan blive en styrke i din virksomhed
  • Eksperter: Hør fra danske og tyske eksperter om, hvad der sker på området
  • Fremtidssikring: Få redskaber til at forstå og navigere i udfordringer og muligheder i din virksomhed
  • Samarbejder: Mød andre fra fødevarebranchen og drøft strategier og innovative løsninger med fagfolk fra branchen
  • Branchens fremtid: Bidrag til snak om, hvordan fremtidens fødevare- og biotekindustri bliver skabt

En del af projektet “Fehmarn Belt Innovation” (FBI)

Workshoppen organiseres som en del af Femern Bælt-innovationsprojektet FBI, som har til formål at styrke innovation, teknologioverførsel og erhvervsudvikling i Femern-regionen ved at øge små og mellemstore virksomheders evne til at udnytte muligheder på tværs af grænser i løbet af en innovationsproces.

Projektet er støttet af Interreg, EU og Region Sjælland.

Læs mere om FBI-projektet

Mere Nyt fra Knowledge Hub Zealand