En del af projektet “Fehmarn Belt Innovation” (FBI)
Workshoppen organiseres som en del af Femern Bælt-innovationsprojektet FBI, som har til formål at styrke innovation, teknologioverførsel og erhvervsudvikling i Femern-regionen ved at øge små og mellemstore virksomheders evne til at udnytte muligheder på tværs af grænser i løbet af en innovationsproces.
Projektet er støttet af Interreg, EU og Region Sjælland.
Læs mere om FBI-projektet
Hvordan ser fremtiden ud for lokale fødevareproducenter?
Forbrugerne er – så småt – ved at ændre mad- og indkøbsvaner, så de jagter lokalt producerede fødevarer.
Men hvad sker der på de lidt større linjer – og kan branchen selv gøre noget for at påvirke forbruget?
Er du fødevareproducent og klar på næste skridt for din forretning?
Så kom til workshop i Roskilde, hvor Jesper Zeihlund fra Local Food Mind og andre spændende oplægsholdere kommer med bud på kommende trends i fødevare- og biotekindustrien.
Tilmeld dig workshoppen: https://ehsj.nemtilmeld.dk/471/
Tilmelding er GRATIS, og der er begrænset antal pladser